Zámbó Árpy és Pákó nyolc milliót bukott egy drágakő miatt - Videó



A negyedik kérdésnél a Rózsaszín párduc a két fenegyerek összes pénzét elvitte. Pákó majdnem sírva fakadt, amikor a nyolc millió eltűnt a süllyesztőben. Elkeseredettségében csak annyit tudott mondani: hát, én mindjárt fára mászok!


Majka a saját anyukáját emlegette a 40 milliós játszmában - Videó



Pákóékat Majka és Caramel követte a 40 milliós játszmában.
A Bobby Farrell halálával kapcsolatos kérdés gyerekkori emlékeket idézett fel az ózdi játékosban, és míg párja Caramel vágta a helyes választ, addig ő arról mesélt, mire táncolt a mamája ezelőtt két évtizeddel.


Caramel és Majka 12 millió forintot nyert! - Videó



Gólt rúgtak az Aranylabdával a fiúk, így a nyolcadik kérdés után 12 milliót tudtak felajánlani két olyan alapítványnak, amelyek hátrányos helyzetű és állami gondozott gyerekeket segítenek. Gratulálunk!


Forrás: tv2.hu


Tilla és Papp Gergely a második kérdésnél kiszállt volna - Videó



Tilla és Papp Gergely már a második kérdésnél kiszállt volna a játékból, noha több kérdésen át tartották a 40 milliót. Az utolsó előtti megmérettetésnél 3 milliót sikerült megtartaniuk, de még vár rájuk egyetlen kérdés…


Pákó és a matematika… - Videó



Tilla és Papp Gergely gyermekotthonoknak adományozta volna a pénzt, ám sajnos az utolsó kérdésnél a Pénznyelő elnyelte a milliókat.





Pákó és Zámbó Árpy követte őket, akik egy látszólag könnyű kérdéssel nyitottak, ám a nigériai énekesnek későn esett le, hogy csupán egyszerű matematikáról van szó… ezért csütörtökön már csak 10 millióval folytathatják a játszmát




Forrás: tv2.hu




Hajdú Péter pont a frizbin bukott el - Videó



Hajdú Péter és Sarka Kata folytatta a játszmát, ám éppen egy frizbis kérdés fogott ki a házaspáron. Őket követte Ganxsta Zolee és Laca, akik bizony nagyon jónak bizonyultak a játékban…



Karda Beáékon kifogott a nyelves kérdés - Videó



Ganxsta Zolee-ék a hetedik kérdés után még mindig 20 millió forinttal játszottak. Azonban a következő kérdés kifogott rajtuk, és bukták a milliókat.



Őket követte Karda Bea és Komár Laci, akik szépen indítottak, ám egy nyelves kérdés a vesztüket okozta…




Forrás: tv2.hu


A héten celebek küzdenek a 40 milliós játszmában és jótékony célra ajánlják fel nyereményüket - már amennyiben lesz nekik.....

Gyuriii, a sündisznó az alszik? - Videó



Balázs Klári és Korda György 30 éve összeszokott páros, így nagy reményekkel vágtak neki a 40 milliós játszmának. Klárika még az elején elárulta titkukat: a nagy döntéseket férje hozza, a kicsiket ő, ám nagy döntések általában nincsenek…
Az első három kérdést parádésan megválaszolták, ám mire az ötödikhez értek, már csak 13 millió miatt, no meg a tüskéshátúak alvási szokásai miatt aggódhattak.



Klárika önálló döntése bukást hozott - Videó

A városatyák kifogtak a sztárpáron, noha úgy tűnt, Balázs Klári tájékozott a főpolgármesterek születési időpontjait illetően. Korda György a határozottságot látva átengedte a milliók sorsát felesége kezébe – az utolsó hatmillió gyorsan elpárolgott…



Hajdú Péter megfenyegette feleségét - Videó



Hajdú Péter és Hajdú-Sarka Kata 40 milliós játékának első kérdése Fásy Zsülikéhez kapcsolódott, amelyre meglepő magabiztossággal tudta a választ Kata. Péter csak ennyit fűzött hozzá: “…de ha nem jó, nem megyünk síelni!”



Forrás: tv2.hu



A 40 milliós játszma 19. adás 1. rész - Videó

Albert és Borbála 26 milliót tudott megőrizni az előző napról, már három kérdésen voltak túl. Sajnos két kör múlva már nem volt semmijük, rosszul tudták a fröccsök fajtáit.



Brigitta és Roland – akik csak barátok – jól vették az akadályt, mind étel, mind időzóna, mint akcióhősök tekintetében. Egy malacos kérdés végére azonban már csak 6 milliót tudtak megőrizni.



A 40 milliós játszma 19. adás 2. rész - Videó

Brigitta és Roland három kérdéssel a vége előtt 6 millióval folytathatták a Játszmát, a magyar bandákon azonban elvesztették a pénz felét. A végső, mindent vagy semmit körben, viszont lehidaltak: a Lánchíd ugyanis később készült el, mint a hortobágyi Kilenclyukú.


Bernadett és Andrea érkezett, a két barátnő az első két kérdést jól vette, tudták azt is, hogy a Bon-Bon slágere a Valami Amerika. Egy focis kérdés után már csak 10 milliójuk volt, és a végére sajnos az összeset elbukták





Forrás: tv2.hu




Szerda este a pénznyelő igencsak sokat nyelt, több páros is üres kézzel távozott....

A 40 milliós játszma 18. adás 1. rész - Videó



Beatrix és Judit egy millió forinttal folytathatta a játszmát, ám nem sikerült azt megtartaniuk. Azt őket követő Linda-György párosnál pedig a babos kendő okozott dilemmát…



A 40 milliós játszma 18. adás 2. rész - Videó

Linda és György a babos kendőt jól tudta, egy távolságokra vonatkozó kérdésnél azonban elvesztették az összes meglévő pénzüket.

Az őket követő Tímea és Szabolcs házaspár sem harcolt jobban a pénznyelő ellen: olimpiai érmeink számán bukták a pénzüket.



Dorottya és Dorina a két elválaszthatatlan barátnő szintén gyorsan, egy slágeren vérzett el.



Albert és Borbála próbálkozott utánuk, 26 millióval folytatják csütörtök este.





Forrás: tv2.hu





A 40 milliós játszma 17. adás 1. rész - Videó

Zita és Máté az első két kérdés során egy fillért sem veszített 40 milliójából, de aztán jött a feketeleves, pontosabban az Újházy-tyúkhúsleves, ami 29 milliójukba került. A lejtmenet ezután már meredekké vált és mire a Brangelina kérdéskörhöz érkeztek, már csak 6 millióért izgulhattak.




A 40 milliós játszma 17. adás 2. rész - Videó

Zitáék a nyolcadik kérdésre adott helyes válasz után 3 milliót vághattak könnyes szemmel zsebre!



A következő páros, Beatrix és Judit 28 éve tartó barátsággal a hátuk mögött kezdtek bele a játszmába és egészen addig vidáman meneteltek, míg bele nem botlottak egy Forma 1-es kérdésbe. Óriási bukást hozott nekik a száguldó cirkusz témaköre, mindössze egyetlen milliót tudtak megmenekíteni a pénznyelő torkából, szerda este ezzel az összeggel folytatják a játszmát.





Forrás: tv2.hu


A 40 milliós játszma 16. adás 1. rész - Videó

Edit és Eszter hétmillióval vágott neki a Játszmának, két kérdéssel a vége előtt, a budapesti kerületekkel elveszítették minden pénzüket.



Utánuk Géza és Tamás vágott neki 40 millióval a nyolc kérdésnek.



A 40 milliós játszma 16. adás 2. rész - Videó

Az unokatesók két kérdéssel a vége előtt még 12 millióval állt a Játszmában. Ez az összeg feleződött a következő körben, az úszó EB-n szerzett érmek száma miatt. A mindent vagy semmit „sörös” kérdésén tehát hat millió múlt, amit szerencsésen megfeleltek, így 6 milliót vihettek haza.



A következő játékospár Zita és Máté, akik két kérdésen vannak túl és még megvan a40 millió forintjuk.




Forrás: tv2.hu




A 40 milliós játszma 15. adás 1. rész - Videó

Kilenc millióval folytatta Anikó és Gábor a játszmát, még négy kérdés állt előttük. Pénzüket még két kérdésben tudták teljesen megtartani. Egy kérdéssel a vége előtt azonban kénytelenek voltak megosztani pénzüket, ami maradt – azt a 3 milliót azonban – sikerült megtartatniuk.
Attila és László következett, de a 3. kérdésnél az összes pénzüket elvesztették.



A 40 milliós játszma 15. adás 2. rész - Videó



Anikó és Gábor elvitt három millió forintot, de vajon Edit és Eszter is ilyen sikeresen küzd meg a pénznyelővel? A játszmának nem lett vége, 4 kérdésen vannak túl és a két hölgy hétmillióval folytathatja hétfőn este az izgalmas játékot.



Forrás: tv2.hu



A 40 milliós játszma 14. adás 1. rész - Videó

Évának és Zsuzsának három kérdése és kétmilliója volt még mikor folytatták a játékot. De sajnos el is veszítették azt, elcsúsztak egy édességen. Kornélia és Zoltán három milliót őrzött meg a negyvenből, és két kérdésük volt még hátra. Azonban nem tudták, hogy Maradona 16 évesen éppen Magyarország ellen lépett válogatottként elsőként pályára. A pénzzel egyébként nem volt tervük, csak egy jót akartak játszani.



Máris következett Anikó és Gábor:



A 40 milliós játszma 14. adás 2. rész - Videó

Anikó és Gábor négy kérdésre a végétől kilenc millió forinttal állt meg, persze csak péntek estig, amikor is folytathatják a játszmát.



Forrás: tv2.hu





A 40 milliós játszma 13. adás 1. rész - Videó

Mihály és Szilvia a második kérdésen túl 30 millióval folytatta a játékot. E.T. jól ismerték, méreg és közélet kérdésében is jól boldogultak. A végső, mindent vagy semmit helyzetet azonban elbukták. Nem tudták pontosan, hány évig állt a Berlini fal.

Zsuzsa és Éva a következő páros, akik indulnak a játszában




A 40 milliós játszma 13. adás 2. rész - Videó

Éva és Zsuzsa számára talán a legnagyobb dilemmát a János vitéz okozta, de jól tippeltek és maradt még két milliójuk… Vajon meg tudják tartani?




Forrás: tv2.hu


Kedden Bernadett és Katalin kezdte a játékot



A 40 milliós játszma 12. adás 1. rész - Videó

Bernadett és Katalin kitűnően vette az akadályokat és végül 1 millió forinttal lett gazdagabb anya és lánya.


Zoltán és Szilárd lépett utánuk a játék porondra



A 40 milliós játszma 12. adás 2. rész - Videó

Szilárd és Zoltán 27 milliót veszített egy húsos kérdésen, marad 13 milliójuk, amit a következő körben elbuktak, nem ment a földrajz.



Szilvia és Mihály vágott neki őket követően a játszmának, harminc milliót őriztek meg eddig a vagyonukból…

Szerda este Szilvia és Mihály folytatják a játszmát.


Forrás: tv2.hu



A 40 milliós játszma 11. adás 1. rész - Videó

András és Gergely 14 millió forinttal folytathatta a játszmát. A két jóbarát azonban rosszul felezte el vagyonát egy földrajzi kérdésnél és minden pénzük odalett. Zsófia és Csaba fantasztikusan kezdte a játékot, egy bulvárkérdésnél viszont veszítettek némi pénzt. A hidak hosszával vajon hogy állnak…?




A 40 milliós játszma 11. adás 2. rész - Videó

Zsófia és Csaba a budapesti hidak hosszán 21 milliót veszített el, de maradt még hat milliójuk két kérdéssel a vége előtt. A 150. magyar olimpiai aranynál tovább feleződött pénzük, ám a mindent vagy semmit kérdésnél jóra tettek : 3 milliót nyertek.




A következő páros Erzsébet és Tibor a 2. kérdésnél veszítették el összes pénzüket



Forrás. tv2.hu

Keresés ebben a blogban

Translate

Online játék

. Reklám

.

Népszerű bejegyzések